Hatay Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından yapılan Okullararası Atletizm Müsabakalarında hem yıldızlar hem de gençler takım seçmelerine giren Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi Atletizm Takımı hem ferdî hem de takım olarak başarılı sonuçlar aldı.

Süper Lig'de 5. haftanın perdesi kapandı Süper Lig'de 5. haftanın perdesi kapandı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Antakya Parkında yapılan atletizm müsabakalarında Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi Atletizm Takımı hem yıldızlarda hem de gençlerde şampiyon oldu.

Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ali Selen Hatay Ferdi 1.si olurken Ali Dihye Mercan ise Hatay Ferdi İl 3.sü oldu. Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi Yıldız Takımı Hatay Şampiyonu olarak şampiyonluk kupası aldı. 2 km Gençler Kategorisinde ise Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi öğrencilerinden Ahmed El Harden Hatay Ferdi 1.ci olurken, Hamdo Sait kızgın Ferdi 2.ci, Mustafa Yılmaz ise Ferdi 3.cü oldu. Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi Atletizm Takımı gençlerde de Hatay Şampiyonu oldu. Hem gençlerde hem de yıldızlarda şampiyonluk kupası alan sporcular çok mutlu oldu. Bu başarıda en fazla emek veren başta okul müdürü ve emeği geçen Atletizm Antrenörü Mecit Ölçer ve Senem Ölçer ve Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Adem Yılmaz’a teşekkür edildi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi