Hatay’daki hukuk dünyasının en üst kurmaylarından oluşan bir heyet önceki gün defne belediyesine giderek kendileri gibi hukukçu olan yeni başkanı Av. Halil İbrahim Özgün’ü tebrik etti

Başkan Özgün Çocuklarla Bir Araya Geldi Başkan Özgün Çocuklarla Bir Araya Geldi

Defne belediyesi gelişmeyi şöyle paylaştı:

“Hatay İl Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Avcı ve Hatay İdare Mahkemesi Başkanı Ergün Coduroğlu, Başkanımız Halil İbrahim Özgün’e tebrik ziyaretinde bulundular.

Sayın Başsavcımız ve Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, yaptıkları çalışmalar doğrultusunda kolaylıklar diliyoruz”

SPOR ADAMLARINDAN BAŞKAN ÖZGÜN'E ZİYARET

Hatay Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Haluk Görün, Futbol İl Tertip Kurulu Başkanı Müfit Tatlı, Saha Komiserleri Hatay il Temsilcisi Zafer Koç ve ASKF yönetim kurulu üyeleri, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün'ü ziyaret ettiler.

ASKF Başkanı Haluk Görün, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün'e görevinde başarılar dileyerek, Defne ilçesindeki takımlara destek isteyerek ve saha sorunlarını dile getirdiler. Başkan Halil İbrahim Özgün, ziyaretten dolayı spor adamlarına teşekkür ederek, "İmkanlarımız dahilinde amatör takımlarımıza gereken malzeme desteğinde bulunacağız. Saha sorununu da kısa zamanda daha iyi şartlara getirmeye çalışacağız. Mahalleler arası futbol turnuvasını da daha geniş çapta organize edeceğiz" dedi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi