GÜÇLENDİRME KREDİSİ'NDE YENİ MİKTAR AÇIKLANDI GÜÇLENDİRME KREDİSİ'NDE YENİ MİKTAR AÇIKLANDI

kahve kültürünün vazgeçilmez oyunları ile her gün binlerce insanı ağırlayan işletme şimdi de oyun parkını müşterilerine ücretsiz yaptı.
Asrın felaketi sonrası ilk açılan işletmelerden olan Oasis Cafe Aile Çay Bahçesinin Depremin en çok etkilenen kesimlerinden olan çocuklara moral ve motivasyon sağlamayı amaçlayarak hayata geçirdikleri ücretsiz oyun parkı hamlesi takdirle karşılandı.
Oasis Cafe, sunduğu bu hizmetle hem ailelerin rahat bir şekilde vakit geçirmesine olanak sağlıyor hem de çocukların güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirmelerini amaçlıyor. Oyun parkının ücretsiz olması, deprem sonrası zor günler geçiren aileler için de büyük bir destek niteliğinde.
Çocukların mutluluğu çok önemli diyerek sözlerine başlayan Oasis Cafe Aile Çay Bahçesi işletmecisi Sabit Daplan açıklamasında:” Oasis Cafe olarak 6 Şubat sonrası depremzede vatandaşlarımızın dostları ile birlikte keyifli zamanlar geçirebilmeleri adına verdiğimiz hizmetlerimize ilave olarak bölgenin en büyük şişme oyun parkımızı müşterilerimizin çocuklarına ücretsiz yapma kararı aldık. Aldığımız olumlu dönüşler neticesinde ne doğru bir hamle yaptığımızı bizlerde görmüş olduk. müşteri memnuniyeti odaklı hizmetinden asla taviz vermeyen işletmemiz depremden etkilenen çocukların moralini yükseltmek ve bir nebze olsun yaşadıkları travmayı hafifletmek adına yaptığı bu hamle ile bölgenin en kapsamlı şişme oyun parklarından biri olan oyun parkımızı ücretsiz hale getirmiştir.Ailelerimizi çocukları ile birlikte ağırlamaktan son derece mutluluk duyacağız.”dedi.
 

Muhabir: Doğanay Yiğitoğlu