Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen, kurul üyeleri ile birlikte İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Ugutmen, ziyarette yaptığı konuşmada “2024 yılında bölgemiz ekonomisine değer katacak ve kadın istihdamının gelişmesi için yeni projeler ile daha çok çalışacağız” dedi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i Ziyaret eden TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen kurulun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen’i yeni görevinden dolayı tebrik etti. Kurul üyelerine de çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun'da Facia Ucuz Atlatıldı İskenderun'da Facia Ucuz Atlatıldı

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Yeşim Ugutmen, “Almış olduğumuz görev ve sorumluluğun bilinci ile 2024 yılında bölgemiz ekonomisine değer katacak ve kadın istihdamının gelişmesi için yeni projeler ile daha çok çalışacağız” dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi