Defne’de Yollar Modernize Edildi Defne’de Yollar Modernize Edildi

Defne ilçesinde Depremzedelerin sorunları bitmiyor, şimdi ise bireysel konteyner dağıtımında skandal iddialar ortaya atılmaya başladı.

Daha önce Defne Kaymakamlığı tarafından yürütülen bireysel konteyner dağıtımının, TYP personellerinin idaresinde düzenli ve hakkaniyetli bir şekilde yapıldığı biliniyordu. Resmi evraklar ve tutulan tutanaklarla düzenli bir şekilde konteynerler hak sahiplerine teslim ediliyor ve yerleştiriliyordu.

DAĞITIM YAPILAMADI GÖREV DEFNE BELEDİYESİNE VERİLDİ

TYP personellerinin sözleşmesinin bitmesi ve Defne Kaymakamlığının donanımlı bir elemanının olmaması sebebi ile dağıtımlar yapılamadı. Sistemin yeniden devam ettirilmesi için dağıtım Defne belediyesi personellerine bırakıldı.

İŞTE İDDİALAR BU SÜREÇ ARDINDAN BAŞLADI Belediyeye giden depremzedeler ve hak sahipleri konteynerlerin yine torpil şeklinde dağıtıldığını, belediye personellerinin yanı sıra bazı yöneticilerinin 2’şer 3’er şeklinde aldıklarını iddia ederek, “İhtiyaç sahipleri yerine maddi gücü yüksek ihtiyaç sahibi olmayan, hatta dağıtım yapan personelin bile kendine 2-3 konteyner ayarladığını, bunun yanında eş dost akrabasına dahi 2 -3 konteyner gönderdiğini duyduk. Herkes bunu konuşuyor. Bunların denetimini yapan yok mu?” diyerek yetkililere seslendiler. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi