Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın MASAK tarafından hazırlanan raporla gelir kaynağının perde arkası ortaya çıkmıştı. Polat hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Netflıx'ten Gençlere Yeni Fırsat Netflıx'ten Gençlere Yeni Fırsat

Avukat Feyza Altun, Dilan Polat'ın depremde birçok evin yıkıldığı ve can kayıplarının olduğu İskenderun'da birçok müşterisini mağdur ettiğini ileri sürdü.

FEYZA ALTUN, DİLAN POLAT'I ŞİKAYET EDEN HESAPLARI PAYLAŞTI!

Avukat Feyza Altun, Dilan Polat hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Feyza Altun, X hesabında yaptığı paylaşımda Polat'ın depremzede kadınları mağdur ettiğini ileri sürerek şu ifadeleri kullandı:
''Bir tüketicinin iddiasına göre, Dilan Polat İskenderun şubesi depremde yıkılınca müşterilere ne iade yapıldığı ne de başka şubelere yönlendirilmediği iddia ediliyor. H.T isimli şube sahibi müşterileri engelliyor imiş. Dilan Polat da bu konuda kendisine yazılınca silip engelliyormuş. Kadınlar wp grubu kurmuş seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Deprem mağduru olan kadınlar bir kere daha mağdur edilmiş. Aksi ispat edilirse onu da yayınlarım.'' Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi