Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hatay Engelsiz Yaşamayı Sevenler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen program bu yıl “Farkındalığa Var Mısınız?” teması ile HATMEK’te düzenlendi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen program Hatay Engelsiz Yaşamayı Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Canbulat ev sahipliğinde gerçekleşirken program yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hatay Engelsiz Yaşamayı Sevenler Derneği üyesi Emrullah Akın’ın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program dernek faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösterisi ile devam etti.

Milletvekili Çalışkan’dan Bakan Tekin'e Önerge Milletvekili Çalışkan’dan Bakan Tekin'e Önerge

CANBULAT: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Muhteşem bir programda daha engel tanımayanlar, aileleri ve dostları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Hatay Engelsiz Yaşamayı Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Canbulat yaptığı konuşmasında,” Uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğümüz “Farkındalığa Var Mısınız?” programımız da siz değerli konukların karşısında olmaktan onur duyuyoruz. Dünya Engelliler Günü dolayısıyla geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz programımız bu yılda dolu dolu bir biçimde hazırlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor hepinize bol eğlenceler diliyorum.” dedi.

MÜZİK DİNLETİSİ KONUKLARA UNUTULMAZ BİR EĞLENCE GECESİ YAŞATTI.

Başkan Canbulat’ın konuşmasının ardından sahneye gelen ve sosyal sorumluluk projelerindeki etkin rolü ile bilinen Dr. Serdal Kanuncu’nun konuşması ile devam eden programda sırasıyla Hacı İbrahim Alkan Kur’an kursu öğrencilerinin gösterisi, Hasan Furkan Rüşvanlı’nın “Engelliyim Nolmuş ” şiirini okuması, Umut Damlaları Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin gösterileri, Usta Tiyatrocu Şakir Yıldızbaş’ın son derece keyifli gösterisi, Nazar Boncuğu Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin gösterileri, Müzisyen Eymen Gezgin ve Harun Aslan ekibinden müzik dinletisi konuklara unutulmaz bir eğlence gecesi yaşattı.

3 ENGELLİLEYE TEKERLEKLİ SANDAYE HEDİYE EDİLDİ

Programın finalinde Hatay Engelsiz Yaşamayı Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Canbulat 3 engelli bireye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Başkan Canbulat Kahramanmaraş’tan tekerlekli sandalye getiren gazeteciler Gökhan Şahin ve Adem Mağaralı ile yine tekerlekli sandalye getiren Yeniden Refah Partisiü Genel Merkez Hukuk ve Seçim İşleri Doğu Akdeniz Bölge Başkanı İhsan Şanverdi’ye teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi