Derbide gözler golcülerde olacak Derbide gözler golcülerde olacak

Hatay’daki genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmayı hedefleyen Göztepe Futbol Okulu, başarılı antrenör Mehmet Sözer öncülüğünde yeniden ayağa kalktı.

Değrem felaketinin ardından yaralarını hızla sarmayı başaran futbol okulu, Hataylı gençleri akademiye davet ederek cevherlerini keşfetmeyi beklediğini kaydetti. Göztepe Futbol Okulu Antakya, Narlıca Serinyol Kampüs şubelerinde tekrar hizmet vermeye başlıyor. Göztepe Futbol Okulunun deneyimli antrenörü Mehmet Sözer öncülüğünde geleceğin futbolcuları yetişiyor. Antrenör Mehmet Sözer eşliğinde futbolun temel kurallarını öğrenen öğrenciler, antrenmanlarla da tecrübe kazanıyor.

SÖZER: AMACIMIZ GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAK

Başarılı futbol adamı Mehmet Sözer, Türk futboluna sporcu kazandırmak amacıyla bu yola çıktıklarını kaydetti. Futbol okulunda yaş grubunda eğitim gören çocuklara önce eğitim, sonra spor tavsiyesinde bulunduklarını belirten Sözer,  “Öncelikli olarak çocukları spora teşvik etmek için futbol okulumuzu açtık. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve en önemlisi ise yetenekli sporcular yetiştirerek çocuklarımızın geleceğini daha güzel yarınlara kavuşturmak olacaktır. Kayıtlarımız hala devam ediyor ve 5-15 yaş aralığında sporcuların başvuru yapabilirler. Her şey çocukları eski mutluluklarına geri döndürebilmek için. 7 ay aradan sonra geri döndük Göztepe Futbol Okulu Antakya, Narlıca Serinyol Kampüs şubelerinde tekrar hizmet vermeye başlıyor. Göztepe Futbol Okulu Sorumlusu Mehmet Sözer “Amacımız bir an olsun deprem psikolojini atlatıp Antakya’daki futbol cevherlerini keşfettikten sonra eğitip Türk futboluna kazandırmaktır. Siz de aramıza katılmak isterseniz iletişim Mehmet Sözer 0552 858 6885” dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi