Hatayspor Kulübü Başkanvekili Aydın Toksöz, son Beşiktaş ve Gaziantep FK maçları başta olmak üzere sezon boyunca birçok maçta karşılaştıkları haksızlıkları dile getirerek “Adalet istiyoruz” çağrısında bulundu. Toksöz, “VAR’lık İçinde YOK ‘luk!” başlıklı paylaşımında önemli açıklamalarda bulundu.

Toksöz, Süper Lig’in 35. haftasında Gaziantep FK ve 37. haftasında Beşiktaş ile oynadıkları maçlarda hakem hatalarının sonucu etkilediğini vurguladı. Zaten puan sıralamasında kritik bir noktada olduklarını belirten Toksöz, takımın bilinçli bir şekilde düşme hattına itildiğini ifade etti. Hakemlerin oyuncuların itirazlarını dikkate almaması, VAR hakemlerinin orta hakemi pozisyonu izlemeye davet etmemesi, bu durumun sadece son iki maçla sınırlı kalmadığını ve sezon genelinde devam ettiğini belirtti.

“ONURLU MÜCADELEMİZLE ADALET İSTİYORUZ”

"900 Gol Atan İlk Futbolcu Oldu" "900 Gol Atan İlk Futbolcu Oldu"

Hatayspor’un, Süper Lig’e başladıkları ilk maçtan bu yana rakipler ve hakemler hakkında yorum yapmamaya özen gösterdiğini ve sadece saha içi mücadeleye odaklandığını söyleyen Toksöz, özellikle deprem felaketi sonrası şehrin insanlarının olumsuz ortamlardan uzaklaşması için çaba sarf ettiklerini vurguladı. Hakem hatalarıyla düşme hattına itilmelerinin, bu insanların hayalleriyle oynamak anlamına geldiğini söyledi. Ligin son haftasına kalan mücadelelerinde, rakiplerinin de alacağı sonuçları yakından takip edeceklerini belirten Toksöz, en çaresiz anlarında bile ayrıcalık talep etmeyen, onurlu bir kulüp olarak adalet istediklerini yineledi. “Bizim hala umudumuz VAR,” diyerek açıklamalarını sonlandırdı. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi