Prefabrik evde çıkan yangın söndürüldü Prefabrik evde çıkan yangın söndürüldü

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen başkanlığında ve Şube Müdürleri Mehmet Öztürk ve Turan Aksu’nun katılımıyla düzenlenen toplantıda, ilçedeki okul ve kurumlara 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında yeniden ve ilk defa yönetici olarak atanan Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcıları ile tanışma gerçekleştirildi.
İlçe Müdürü Tecimen, toplantının açılış konuşmasında eğitimdeki kaliteyi artırmak ve okullarda verimli bir yönetim süreci sağlamak için yönetici kadrosunun önemine vurgu yaptı.
Toplantı, yeni atanan yöneticilerin görevlerine başlamadan önce birbirleriyle ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileriyle tanışmaları, görevleri hakkında bilgi almaları ve karşılıklı dilek ve temennilerin iletilmesi amacıyla yapıldı.
Toplantı sırasında, yeni atanan yöneticilere görevlerinin önemi ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, eğitim-öğretim yılı boyunca karşılaşabilecekleri olası sorunlar ve bu sorunlarla başa çıkma yöntemleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Şube Müdürleri Mehmet Öztürk ve Turan Aksu da konuşmalarında, eğitimde başarıyı artırmak için ekip çalışmasının ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi