Arsuz ilçesi karaağaç mevkiinde kiracı olan Cuma Karaahmetli, belediye yetkilileri tarafından verilemez denilen ruhsatın başka bir işletmeye verildiğini iddia ederek, “Sessiz kalmayacağım, ortada adaletsizlik ve torpil var” dedi.

Arsuz Denizinde Can Pazarı! Arsuz Denizinde Can Pazarı!

RUHSAT VERİLEMEZ DENDİ AMA BAŞKASINA HEMEN VERİLDİ
Karaahmetli yaptığı açıklamada süreci şu şekilde açıkladı; “Yaklaşık 2 ay önce arsuz karaağaçta bir villa tuttuk. Ev sahibiyle anlaştık hiçbir problem olmadı. Ev sahibiyle görüştük ve tapuyu alarak ruhsatıyla ilgili araştırma yapmak istedik. Tapu ile birlikte Arsuz belediyesine giderek görüşme gerçekleştirdik. Belediye yetkilileri bana oranın kesinlikle işletme olamayacağını, ruhsat vermeyeceklerini ifade ederek sadece günü birlik bir tesis olabileceğini belirttiler. Bu görüşmeden sonra çok uğraştık ve belediyede yetkililerle konuştuk ama çabamız sonuç vermedi. Belediyeden hep olumsuz yanıtla döndük.”


“YASAL İŞLEM DE BAŞLATACAĞIM”
“2,5 ay sonra aynı yerde güzellik sektöründen bir marka yeni iş yerimiz diye tanıtımlarta başlamış ve işletme faaliyetlerini sürdürmeye başlamış. Ben buradan arsuz belediyesine sesleniyorum. Bana yapılan bu haksızlıın peşini kesinlikle bırakmayacağım. Yasal olarak bir ruhsat verilecek ise bu ruhsat ilk bana verilmeliydi. Başka yollardan buraya ruhsat alınabiliyorsa, bunun açıklaması da yapılmalıdır. Bu hukuksuzluun peşini asla bırakmayacağım. Arsuz belediyesi ve yetkililerine buradan sesleniyorum. Eğer oraya ruhsat verilişse bu bize yapılan ciddi bir haksızlıktır. Oradaki kiracılar bizim düşmanlarımız değil ama ortada bir adaletsizlik var. Bu konuda yasal işlem de başlatacağım. benim alamadığım ruhsatı başkası nasıl alıyor açıklama yapılsın lütfen” dedi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi