Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım’da ebedi hayata intikal edişinin 85. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Yayımladığı anma mesajında şu ifadelere yer veren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, “Siyasi ve askeri dehası, ileri görüşlülüğü ve vatanperver idealleri ile Türkiye Cumhuriyeti’ni kurup, demokratik, çağdaş ve laik bir ülkenin temellerini atarak, ömrünü ülkesinin ve milletinin bağımsızlığına adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin önemini gün geçtikçe daha da büyük anlam kazanmaktadır.

"Amacımız KKTC'nin kalkınmasına destek olmaktır" "Amacımız KKTC'nin kalkınmasına destek olmaktır"

Sadece Türk Milleti’nin değil, dünya ülkelerinin liderleri tarafından da örnek bir lider olarak anılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önemini çocuklarımıza, gençlerimize daha güçlü, daha başarılı ve daha çağdaş bir ülke bırakmak için mücadele etmeliyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’nin kalbinde her zaman yaşıyor ve yaşamaya da devam edecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümünde bir kez daha saygı, sevgi ve özlem ile anarken, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla yad ediyorum. Ruhu Şad Olsun.” ifadelerine yer verdi. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi