2023/2024 Futbol sezonunu Şampiyon olarak tamamlayarak 1. amatör ligine çıkmayı başaran Azganlık spor, Kulüp başkanı Hüseyin Akça ile gelecekü yılların takımını da oluşturmak için kolları sıvadı.

"900 Gol Atan İlk Futbolcu Oldu" "900 Gol Atan İlk Futbolcu Oldu"

2024-2025 sezonunda da başarıyı yakalamayı hedefleyen Azganlık Spor'da kulüp başkanı Hüseyin Akça, Payas'ta "Şampiyon Hoca" olarak anılan vetaranlar camiasında ve Fahrettin Altay Orta Okulu takımlarını başarıdan başarıya taşıyan tecrübeli spor adamı Fatih Kıraç ile anlaşarak sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Başkan Hüseyin Akça, aynı zamanda Payas Vetaranlar Spor kulübü başkanlığını da yürüten Fatih Kıraç ile birlikte gelecek yılların da takımını oluşturmak ve bölgelerimizdeki genç nesiller Türk sporuna kazandırmak için çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

Teknik Direktör Fatih Kıraç ise yaptığı açıklamada, Azganlık Spor için önceliğimiz alt yapı kategorilerinde futbolcu yetiştirmek, A takımımız ile de başarı yakalayabilmek ve ligde yetiştirdiğimiz futbolcu kardeşlerimize maç tecrübesi kazandırmak önceliğimiz olacaktır. Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. şeklinde konuştu…

Hatay futboluna yeni bir ivme kazandıracak olan Azganlık Spor Futbol Ailesi Azganlık-Payas-Karayılan-Demirçelik de yeni futbolcular yetiştirecektir''dedi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi