Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene, MKÜ Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erhan Yengil ve Prof. Dr. Prof. Dr. Mehmet Turan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zortuk, fakülte dekanları, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Nebil Seyfettin, öğretim üyeleri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende mezun öğrenciler adına Hasan Çoban bir konuşma gerçekleştirdi. Yıkıcı depremde hayatını kaybeden hocalarını ve arkadaşlarını anarak başlayan Çoban, eğitim süreçleri süresinde kendilerinden bir an olsun desteklerini esirgemeyen hocalarına, arkadaşlarına ve ailelerine teşekkür etti.

KPSS Ortaöğretim Sınavı giriş belgeleri erişime açıldı KPSS Ortaöğretim Sınavı giriş belgeleri erişime açıldı

ZORTUK: ÖNÜNÜZDE GÜZEL BİR YOL VAR

Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Mustafa Zortuk mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayarak, “ Sevgili öğrencilerimiz, ailenizin sizler için verdiği emekleri boşa çıkarmayarak bugün mezun oldunuz. Önünüzde güzel bir yol var, bu size gerekli temel pratik ve teorik eğitimi veren asistanlarınıza ve öğretim üyelerinize teşekkür ediyorum. Meslek hayatınızda bilgilerinizi paylaşın. Bu paylaşımlar sizleri daha donanımlı hekimler haline getirecektir. Deprem felaketindeki tüm kayıplarımı rahmetle anıyorum ve bu zorlu süreçte bizlere her türlü desteği veren Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’e ve üniversite yönetimine teşekkür ediyorum. “ dedi.

EREN:: MEZUNLARIMIZI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Konuşmasına Üniversitemizin gurur dolu sayfalarına bir yenisini daha eklemenin memnuniyeti içerisinde olduklarını ifade ederek başlayan Eren, “Henüz altı ay önce büyük bir felaketle sarsılmış şehrimizde iyileşmenin karargâhı olan kampüsümüz bugün mezun olmaya hak kazanan hekimlerimizin ve ailelerin sevincine ortak oluyor. Bu süreçte yılmadan, acılarını kalplerine gömerek bu bölgedeki hastalara hizmet veren hocalarımızı, asistanlarımıza, intörn öğrencilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Sizlerin mezuniyeti, kaybettiğimiz kıymetli insanların hatıralarını da gelecek nesillere taşıyacaktır. Bu vesileyle tüm kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Siz değerli mezunlarımızı gönülden tebrik ediyorum. “dedi.

Mezuniyet töreni, diploma takdimi ve mezun öğrencilerin coşkuyla keplerini fırlatmasıyla sona erdi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi