Reyhanlı’Da Halk Kütüphanesi Yapılıyor Reyhanlı’Da Halk Kütüphanesi Yapılıyor

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen duyarlılık ve etkin çalışmaları sayesinde kaybolan cüzdanları sahiplerine ulaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü'ne teslim edilen kayıp cüzdanlar, yapılan anonslar ve cüzdan içerisindeki bilgiler doğrultusunda sahiplerine iade edildi. Bu süreçte, cüzdanlarına kavuşan vatandaşlar, Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Cüzdan sahiplerine ulaşmak amacıyla, Reyhanlı Belediyesi hoparlörlerinden anonslar yapıldı. Anonslarda, kayıp cüzdanların Zabıta Müdürlüğü'nde bulunduğu ve sahiplerinin gelip teslim alabileceği duyuruldu. Bu anonslar, cüzdan sahiplerinin hızlı bir şekilde bilgilendirilmesini sağladı ve kaybolan eşyaların sahiplerine ulaştırılması sürecini hızlandırdı.

Cüzdanlarını teslim alan vatandaşlar, Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine duyarlı ve özverili çalışmaları için teşekkür etti. Kaybolan cüzdanlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, zabıta ekiplerinin gösterdiği çabayı takdir ettiklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi