CHP Hatay Milletvekilleri, İl Başkanı ve Hatay’daki CHP’li Belediye Başkanları, İstanbul’da Hatay’ın sorunlarını masaya yatırdı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine İstanbul’a gelen heyette CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Servet Mullaoğlu, Nermin Yıldırım Kara, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç ve Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün yer alırken heyet İBB Yerel Yönetimlerden Sorumlu Danışman Kemal Aydın ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy ile bir araya geldi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay’a yaptığı yardımlardan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür edildi. Gerçekleşen toplantının ardından açıklamalarda bulunan CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara; “Erzin, Defne, Dörtyol, Arsuz Belediye Başkanlarımız, İl başkanlarımız ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri olarak bugün İstanbul’dayız. İBB Yerel Yönetimlerden Sorumlu Danışman Kemal Aydın ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy ile bir araya geldik. Depremden sonra tüm imkânlarını seferber ederek bizlerin imdadına koşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile şehrimizin ihtiyaçlarını, taleplerini masaya yatırdık. CHP belediyeleri, iktidarın engellemelerine karşı kendi dayanışmasını büyütecek. Hatay’ı ayağa kaldırırken kendi öz gücümüzü de kullanacağız. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yöneticilerine, bu önemli buluşma ve toplantı için çok teşekkür ediyorum. Sadece dayanışmamız Hatay’ı ayağa kaldırabilir” ifadelerini kullandı. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi