Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı Yalı Çapkını'nın çekildiği yalı satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı

Sosyal Medya Fenomeni Meriç Gültekin önderliğinde ki ‘Hatay Yardım Ekibi’ kış mevsimine adım adım yaklaştığımız bugünlerde kışlık giyecek ve gıda üzerine yoğunlaştı.

Su dağıtım çalışmalarını sürdürmekle birlikte Kışlık giyecek ve gıda işine ağırlık verdiklerini söyleyen Meriç Gültekin, bu yıl kış mevsiminin çetin geçeceğinin öne sürüldüğünü bu nedenle hazırlıklara dernek olarak bugünden başladıklarını söyledi.

Hatay Yardım Ekibi olarak depremden hemen sonra harekete geçerek Hataylıların sorunlarını, ihtiyaçlarını gidermek üzere yoğun bir çaba gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini söyleyen Meriç Gültekin, “Su dağıtımız seyrekleştiyse de devam ediyor. Kış mevsimi öncesinde Hataylıların ihtiyaçlarını tespit ettik. En çok giyim, ayakkabı, yakacak, gıda ve battaniye gibi ihtiyaçlar olduğunu gördük. Bu çerçevede çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. Derneğimize katkı sağlayan çok sayıda hayırseverimiz var. Buradan hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.,

Hataylılar ise Meriç Gültekin başkanlığında ki Hatay yardım Ekibine teşekkür ederek, “Deprem boyunca yanımızda yer aldılar. Hemen her konuda bize yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadesinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi