İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimini temsilen bir heyet hafta sonunda Hatay’a geldi ve Samandağ ilçesinde kendi yapımını başlattıkları yatırımı yerinde takip ile inceledi. Samandağ belediyesi ile yapılan protokol kapsamında İstanbul BB, ilçenin deniz kesimindeki Hz.Hızır türbesi çevresinde özel peyzaj çalışması yaptırıyor.

Samandağ belediyesi, İstanbul BB heyetinin ziyaretiyle ilgili şu bilgiyi verdi:

“İBB Genel Sekreter Yardımcıları Sn. Mahir Polat ve Sn. Gürkan Akgün, iBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı personelleri, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Hasan Fehmi Görür ile birlikte Hz. Hızır türbesi yanında yapımı devam eden Hz. Hızır Parkı’ nda incelemelerde bulundular.

Hatay'da yaralı bulunan atmaca tedaviye alındı Hatay'da yaralı bulunan atmaca tedaviye alındı

İBB tarafından Samandağ’ ımıza kazandırılan parkta son aşamaya gelindi. Samandağ Belediyesi olarak başta altyapı çalışmaları olmak üzere bütün eksiklikleri bir an önce tamamlayarak parkımızı halkımızın hizmetine sunacağız. Bu zor süreçte bizi yalnız bırakmayan başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’ na ve emeği geçen bütün İBB personellerine Samandağ halkı adına teşekkür ediyoruz.” Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi