Hatay’ın Defne ilçesinde üstlendiği sorumluluk gereği her geçen gün büyüyen ve yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (HASYAD) başkanlığına iş insanı Oktay Küçükdüveyki seçildi.

Temiz Bir Defne İçin Çağrı! Temiz Bir Defne İçin Çağrı!

Harbiye’deki hizmet binasında gerçekleşen 7. Olağan Genel Kurulu, Defne Belediye Meclis Üyesi, Avukat İbrahim Ersuz’un divan başkanlığında yapıldı. Harbiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Semir Öztürk, Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Oduncu ve çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda gelecekte yapılacak çalışmayar üzerinde duruldu. Genel kurulda pandemi ve deprem döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren HASYAD Başkanı Zeynel Eskiocak, derneğin 2006 yılında rahmetli iş insanı Yusuf Ceylan tarafından kurulduğunu hatırlatarak, vefat eden başkan ve üyeleri rahmet ve saygıyla andıklarını ifade etti ve gönül rahatlığı ile yapılan çalışmalara katkı sunup, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Göreve yeni seçilen iş insanı Oktay Küçükdüveyki, sivil toplum kuruluşları arasında etkin görevler yürüten HASYAD’a bu güne kadar emeği geçenlere teşekkür ederek, görevi teslim eden önceki dönem başkanı Zeynel Eskiocak’a teşekkür etti.

Yönetime seçilen ekip arkadaşlarıyla bölgeye önemli hizmetler getirmeyi hedeflediklerini belirten İş insanı Oktay Küçükdüveyki, “2006 yılında çıktığımız bu yolda hiç yorulmadan yürüttüğümüz faaliyetlerimizi, büyük bir memnuniyetle, artan oranda gerçekleştirme azmindeyiz. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesi için katkı sağlayan saygıdeğer Harbiyeli vatandaşlarımıza, dernek yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza ve bu uğurda emeği geçen herkese şükran duygularımı ifade ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte derneğimizi daha büyütmek ve dernek ailesini daha genişletmek için hayırsever iş insanlarımıza ziyaretler düzenleyerek ihtiyaç sahibi insanlarımızla bir araya getireceğiz. Amacımız ihtiyaç sahibi bir tek insan bırakmamaktır. Hepsine ulaşmak ve yardımımızı yapmak istiyoruz. Bunu elbette HASYAD ailesi olarak çok çalışarak yapacağız” ifadesini kullandı. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi