İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ‘Engelleri Aşıyoruz’ sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli bireylerin hayatında önemli rol oynayan akülü tekerlekli sandalye dağıtımını sürdürdü. İlçenin farklı mahallelerinde yaşayan ve yürümekte zorluk çeken ihtiyaç sahibi 70 kişiye daha Akülü Tekerlekli Sandalye hediye eden Başkan Tosyalı’ya, belediye hizmet binasındaki teslim töreninde Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de eşlik etti.

Engelli vatandaşların bir gün değil her gün yanlarında olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun Belediyesi olarak, imkânlarımız ölçüsünde yaşlı ve yürümekte zorluk çeken vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bizden talep edilen akülü sandalyelerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız; İskenderun Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bir nebzede olsa hayatlarını kolaylaştırmak. İmkânlar ölçüsünde yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

BİRLİKTE ŞEHRİN GÜZELLİKLERİNİ YAŞAYABİLİRİZ

İskenderun'da İntihar İskenderun'da İntihar

Sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşlara her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, engel eğer biz bu engelleri yıkarsan engelli ve engelsiz herkes şehrin imkânlarından eşit ve adil bir şekilde yararlanabilir. Hep birlikte şehrin güzelliklerini yaşayabiliriz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ‘Akülü Tekerlekli Sandalyelerini’ teslim etti.

İsmet GÜLTEKİN

Editör: Haber Merkezi