Subaşı Emek Kermesinin On birincisi gerçekleşti. Defne’de depremzedeler arası kaynaşma, moral ve motivasyon amacı ile gönüllü isimlerin bir araya gelerek oluşturduğu platform tarafından organize edilen Subaşı Emek Kermesi renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.

Temiz Bir Defne İçin Çağrı! Temiz Bir Defne İçin Çağrı!

Yediden yetmişe herkesin yoğun ilgi gösterdiği kermeste Gastronomiden el sanatlarına, Takı tasarıma bir çok ürün emekçi eller tarafından ziyaretçilere sunuluyor. Her Cuma 18:00 ile 22:00 saatleri arasında gerçekleşen Subaşı Emek Kermesinde büyük küçük herkesin yüzlerinden okunan mutluluk etkinliğin amacına ulaştığını gözler önüne seriyor adeta.

Onbir haftadır Subaşı Emek Kermesinde stant açan depremzede vatandaşlarımız ilk günden bugüne gerek ziyaretçi sayısı gerekse de günden güne artış gösteren stant sayıları ile amacına ulaşan organizasyonda yer almaktan son derece mutluluk duyduklarının altını çizerek sonbahar mevsimine girişi yaptığımız şu günlerde artık yağmur yağabilmesi durumu ile ilgili olarak yetkililerden üstü kapalı bir alan ricasında bulundular. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi