Orman İşçisi Ölümle Burun Buruna Geldi! Orman İşçisi Ölümle Burun Buruna Geldi!

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ın Türkiye İşçi Partisinden seçilmesiyle birlikte, ilçenin yönetiminde işbirliği yapabileceği diğer partili başkan olmadığı için ilçe halkı belediyelerine sahip çıkmaya devam ediyor.

Bu bağlamda, önceki gün güzel bir gelişme yaşandı. Samandağ Belediyesi, ilçe merkezinde çiçeklendirme çalışmaları yapmak istediğinde, bu girişime ilçe halkından destek geldi. Belediye, güzel gelişmeyi şu şekilde paylaştı: “Samandağ Belediye Başkanının ilçemizin her köşesini çiçek bahçesine çevirmek için çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyoruz. İlçemizi güzelleştirmek, daha estetik bir görünüme kavuşturmak amacıyla belediyemize hibe edilen çiçeklerimizin dikimini gerçekleştirdik. Daha güzel bir Samandağ için çiçek fidesi hibe eden Onites Tarım İbrahim Yetim ve Doç. Dr. Ünal Karık’a lavanta fideleri için teşekkür ediyoruz.”

Samandağ Belediyesi, ilçenin daha yaşanabilir ve estetik bir görünüme kavuşması için çiçeklendirme çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.” Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi