Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, belediyeye ait Tekebaşı Mahallesi’ndeki Zabıta Müdürlüğü binasına düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

Samandağ Belediyesi’nin halkın belediyesi olduğunu, dolayısıyla saldırının da Samandağ Halkına yapıldığını ifade eden Eryılmaz, saldırıyı kınarken, “Hain saldırılarla bizi sindireceğini sanan hasta ruhlu zavallıların yakasını asla bırakmayacağız” dedi.

BELEDİYE HEDEF GÖSTERİLMİŞTİR

Ulusal basında da Samandağ Belediyesi hakkında gerçekle ilgisi olmayan iftira ve karalama kampanyası yürütülerek, belediyenin hedef gösterildiğine değinen Başkan Eryılmaz, “Asparagas, yalan haberlerin ulusal basında yayınlanması ve Belediyemizin hedef gösterilmesinden hemen sonra Belediye Binamıza ve Zabıta Kulübemize silahlı saldırılar yapılmıştır.

Belediyemizi hedef gösteren haberi yayınlayan kanal bu saldırıdan sorumludur. Bu haberi servis edenler de saldırının birinci derecede şüphelisidir.

Samandağ Belediyesi halkımızın Belediyesidir ve bu saldırı halkımıza yapılmış bir saldırıdır.

Bu saldırıların gerçekleşmesinde belediyemizi hedef gösteren, kötü niyetli olduğunu bildiğimiz yandaş havuz medyası, bu hain saldırıları gerçekleştiren failler ve bu haberleri servis edenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Deprem Soruşturmalarına İlişkin Açıklama Geldi Deprem Soruşturmalarına İlişkin Açıklama Geldi

Bu hain saldırılarla bizi sindireceğini sanan hasta ruhlu zavallıların yakasını asla bırakmayacağımızı bir kez daha halkımızla paylaşmak istiyorum. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirterek, bu hain saldırıları gerçekleştirenler ve arkasındaki gerçek faillerin, adalet önüne çıkarılıp hesap verene dek peşlerini asla bırakmayacağımızı buradan duyuruyorum” dedi.

Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi