Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkan Vekili ve Tribün Lideri Mehmet (Komando) Deviren, yeni sezonda maçların Hatay’da oynanması için çağrıda bulundu.

Komando Mehmet, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda şu sözlere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanım, Bakanlarım, Milletvekillerim, Valim, Büyükşehir Belediye Başkanım ve Kurum Müdürlerim. Pazar akşam ki coşkuyu hep birlikte yaşayan Hatay’lı taraftarlar olarak sizden en büyük ricamız Hatay Stadyumumuzun bir an evvel hazır hale getirilmesidir. Geçtiğimiz Pazar gecesi Mersin’de büyük bir kaza yaşandı ve taraftarlarımız da büyük kazayı atlattılar. Allah korudu bizleri. Sayın yetkililer Hatayspor’umuz Süper Lig de kaldı ve önümüzdeki sezon biz maçlarımızı burada izlemek istiyoruz. Depremzede hemşerilerimizin bu isteğine kulak verin lütfen.

Hatayspor, Süper Lig'de yarın Bodrum FK ile karşılaşacak Hatayspor, Süper Lig'de yarın Bodrum FK ile karşılaşacak

Allah rızası için sesimize kulak verin. Biz artık kendi şehrimizde maç izlemek istiyoruz. Kolay olmadı bir sezon taraftarlar gittiler Mersin’e ama ne kadar zor olduğunu ancak bizim taraftarlarımız bilirler. Pazar gecesi en erken gelen grup gece saat 02:00 de Antakya’da oldu. Bu çileye lütfen artık bir son verin. Çalışmalar çok hızlı başlasın eksikleri giderilsin ve bizler özlediğimiz ortamı burada yaşayalım. 15 ilçeden kardeşlerimiz ile kendi stadyumumuzda bir araya gelelim. Haydi büyüklerim Ya Allah diyelim artık.” Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi