Atakaş Hatayspor Kulübü Sportif Direktör olarak Taner Savut ile anlaştı.

"İkinci yarı bütün riskleri aldık ama son pasları bir türlü istediğimiz şekilde yapamadık" "İkinci yarı bütün riskleri aldık ama son pasları bir türlü istediğimiz şekilde yapamadık"

Erzurum’da kamp yapılan otelde düzenlenen imza törenine Onursal Başkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Özat, Başkan Vekili Aydın Toksöz, Genel Sekreter Rahmi Vardı ve Altyapı, Yönetim Koordinatörü Mithat Baklacı katıldı.

TANER SAVUT KİMDİR?

10 Ağustos 1974 İzmir doğumlu Taner Savut futbola 12 yaşında İzmirspor’un altyapısında başladı. Yine İzmirspor’da profesyonel olan Taner Savut daha sonra sırasıyla; Fenerbahçe, Göztepe, Siirt Jetpa Spor, Sakaryaspor, Alanyaspor ve Tokatspor formaları giydi. Bu takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynayıp, yaklaşık 500 resmi maça çıkan Taner Savut aktif futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Sportif Direktörlük görevi yaptı. Toplamda 7 sezon olmak üzere, 5 sezon Alanyaspor, 2 sezon Manisa Futbol Kulübü’nde Sportif Direktörlük görevi yürüttü. Taner Savut UEFA-B Antrenörlük Lisansı’na ve Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Direktörlük belgesine sahiptir.

Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi