Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi dört üniteye Reyhanlı belediyesine tahsis etti

Tayvan Büyükelçiliğinin yaptırmış olduğu üniteler Tayvan Ekonomi ve Kültür Misyonu Ankara Temsilcisi (Büyükelçi) Volkan Chih-Yang Huang, tarafından, Reyhanlı belediyesine bağış yaptı.

Reyhanlıü Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’na törenle teslim edildi.

2 Kişiyi Öldürdü ardından İntihar Etti 2 Kişiyi Öldürdü ardından İntihar Etti

MERKEZDE HERŞEY YERLİ YERİNE OTURMUŞ

Törende konuşma yapan Tayvan Büyükelçisi Volkan Chih-Yang Huangü konuşmasında: “Ünitelerin yapım aşamasından hizmet aşamasına kadarü çalışmaları bizzat yerinde takip ettik. Şu an son aşaması ve burada Kadınlarımıza hizmet etmekde. Merkezde herşey yerli yerine oturmuş. Daha önemli organizasyonlarla çalışmalarımız Reyhanlı belediyesi ile devam edecektir. Emeği geçen her kese teşekkür ederim” dedi.

HACIOĞLU: EMEĞİ GEÇEK HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Daha sonra da konuşma yapan Reyhanlı Belediye.ü Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Tayvanü hükümetine bu projeyi Reyhanlı’ya kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Proje ilçemize farklı bir boyut kazandırdı.ü Bu proje içerisinde kadın derneklerimiz kooperatiflerimiz ayrı ayrıü sanatlar icra edeceklerdir.ü Unutulmaya yüz tutmuş sanaylarımızı tekrar yaşama geçirmek kadınlarımıza ekonomik sosyal hayata kazandırmak bizim için ayrı bir mutluluk. Bu çalışmadaü emeği geçek herkese teşekkür ediyorum” dedi.ü

Tören esnasında PTT binasının tadilatı nedeniyle hizmetlerini Tayvan Kültür Merkezinde veren Reyhanlı PTT Müdürü Abdülkadir İri, Büyükelçi Volkan Chih-Yang Huangü çiçek sunumunda bulundu. EtkinlikteTayvan Büyükelçisiü Volkan Chih-Yang Huang, Ünitenin birimlerini ayrı ayrı gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi