Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Hatay Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir’i makamında kabul etti. Vali Masatlı, Ali Özdemir’e yeni görev yerinde başarılar dileyerek, bugüne kadar Hatay’da yaptığı hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Hatay Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanması nedeniyle Vali Mustafa Masatlı’ya bir veda ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret sırasında, Özdemir’in Hatay’da görev yaptığı süre boyunca gerçekleştirdiği projeler ve orman yönetimi alanındaki çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirme yapıldı. Vali Masatlı, Ali Özdemir’in Hatay’daki başarılı çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, orman varlığının korunması ve artırılması noktasında gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür etti.

Vali Masatlı, Özdemir’e yeni görev yerinde başarılar dileyerek, “Ali Bey, Hatay’daki görev süreniz boyunca ormanlarımızın korunması ve geliştirilmesi adına önemli çalışmalara imza attınız. Isparta’da da aynı özveri ve başarıyla görev yapacağınıza inanıyorum. Yeni görevinizde size başarılar diliyorum” dedi.n Özdemir de Vali Masatlı’ya destekleri için teşekkür ederek, Hatay’da görev yapmaktan büyük bir onur duyduğunu ve Isparta’da da aynı gayretle çalışmaya devam edeceğini ifade etti. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi