Sınırları Antakya İlçesinin Büyükdalyan Mahallesi içerisinde, Alazı Mahallesi'ni anayola bağlayan, Eski İskenderun Yolu ile E5 Karayolu arasındaki bozuk yol vatandaşı çileden çıkardı.

YILLARDIR YAPILMASINI BEKLİYORUZ

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri, “Bu yol normalde Büyükdalyan Mahallesi sınırları içerisinde kalsa da, Alazi Mahallemizi anayola bağlayan yoldur. Mahallemizde binlerce kişi ikamet etmektedir. Bahsi geçen yoldan da gün içinde yüzlerce araç geçmektedir. Yıllardır bu yolun yapılmasını bekliyoruz ancak, yol sahipsiz durumda.”dedi.

ARTIK BIKTIK, USANDIK

Hatay'da çeşitli suçlara karışan 2 şüpheli yakalandı Hatay'da çeşitli suçlara karışan 2 şüpheli yakalandı

Vatandaşlar, “Yolda oluşan çukurlar o kadar rahatsız edici ve araçlarımıza zarar veriyor ki, defalarca kendi imkanlarımızla yoldaki çukurları kapatmaya çalıştık ancak, gelen ilk yağmurla beraber, çukurlar yeniden açıldı. Yetkililerce de arada yama çalışması yapılmasına rağmen bu yamalar geçici çözümden öteye gidememektedir. Normalde kendi mahallemize giriş amacıyla açılan bu yolu kullanmamız gerekirken, yolun bozuk oluşu nedeniyle ya Karaali Mahallesi'ni anayola bağlayan ara yolu ya da Anayazı Mahallesi'ni anayola bağlayan ara yolu kullanmak zorunda kalıyoruz. Mahalle sakinleri olarak artık bıktık, usandık. Bu kış şartlarında tamircilere para yetiştiremiyoruz. Artık sesimizi duyun!” Dediler.

Kenan CENGİZ

Editör: Haber Merkezi