Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Bir İz Dayanışma Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen Hatay Yeni Medya Eğitiminin sertifika takdim töreni MKÜ Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’in katımıyla gerçekleştirildi.

Rektörlük konferans salonunda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ile Prof. Dr. Mehmet Turan katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Bir İz Dayanışma Derneği Proje Koordinatörü Dilara Eldaş gerçekleştirdi.

Eldaş yaptığı konuşmada gerçekleştirilen proje ile öğrencilere yeni medya alanında yeni ufuklar açmayı hedeflediklerini söyledi.

Hataylılar Depremde Sıcak Ellerini Uzatanları Unutmaz Hataylılar Depremde Sıcak Ellerini Uzatanları Unutmaz

Rektör Prof. Dr. Veysel Eren açılış konuşmasında projenin deprem sonrasında özellikle kadınlara katkı sağlamayı hedeflediğini ifade etti.

Katılımcılara verilen eğitimin katılımcılar tarafından daha da geliştirilerek kendilerine gelir getirecek bir mesleğe dönüşmesini beklediklerini sözlerine ekledi. Açılış konuşmalarının ardından eğitime katılan katılımcılara belgeleri Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi