Ak Partinin kuruluşunun 23. Yılı nedeniyle Hatay Ak Parti teşkilatı bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Ak Parti Hatay Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile İlçe Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda üye ile birçok vatandaş katılım gösterdi.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, “İlk günkü aşkımızla, heyecanımızla ve ilk günkü yola çıkış anlayışımızla Cumhurbaşkanımız, liderimiz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, kutlu davamızın 23. kuruluş yıl dönümümüzü, İl Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, geçmişten bugüne partimizde görev almış kıymetli yol arkadaşlarımızla ve tüm teşkilatlarımız ile birlikte kutluyoruz. .

23. kuruluş yıl dönümümüzün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, nice yıllara hep birlikte ulaşmayı yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz.” Dedi.

Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

“AK PARTİ’MİZİN 23’ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ise; “İktidarı devraldığı günden bu yana Hatay’ı güçlendirmek adına yatırımlar yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarı, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından depremin yıkıcı etkisini en şiddetli yaşayan Hatay’ın yeniden inşası ve ihyası ile Hataylı vatandaşların geçmiş günlerine bir an önce dönmeleri için devletin tüm kurumlarını seferber ederek Hatay’a yatırımlarını kat kat artırarak devam etmiştir.

Türk siyasi tarihine, adını altın harflerle yazdıran Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti, sadece ülkemizin değil, tüm Türk-İslam âleminin ve gönül coğrafyamızın umudu olmuştur. Partimizin 23’üncü kuruluş yılı vesilesi ile bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma da Rabb’imden rahmet diliyorum. AK Parti’mizin 23’üncü kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.” Dedi.

Hatay Ak Parti Milletvekilleri ise yaptıkları açıklamalarda;  AK Parti iktidarında doğan gençlerin yeni bir vizyon yeni bir atılım yoluyla istikbali inşa ettiklerini, Hatay’ın yeniden inşa ve ihya sürecinde olduğunu ifade ederek AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladılar. Yapılan konuşmalar ardından katılımcılar ile sohbet edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi