09:32 Dünya

Ürdün Başbakanı Bişr el-Hasavne, genel seçimlerin ardından teamül gereğince istifasını Ürdün Kralı 2. Abdullah’a sundu.

09:28 Ekonomi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapılan aracılık sınavı sonucunda 2 yıl önce Türkiye'nin ilk kadın borsa ajanı ünvanını elde eden Suzan Uçak, hemcinslerinin bu mesleğe yönelmesini istiyor.

09:25 Spor

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, İspanya'nın Real Madrid ile Almanya'nın Stuttgart takımları arasında 17 Eylül Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasını yönetecek.

09:22 Genel

Antalya'nın Aksu ilçesinde çalıştığı inşaatın iskelesinden düşen işçi yaşamını yitirdi.

09:19 Ekonomi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Başta emlak sektörümüz ve taşınmazlarını kiraya verecek vatandaşlarımız olmak üzere tüm ilgililerimizin yeni düzenlemeye hassasiyetle dikkat etmeleri gerekmektedir." ifadesini kullandı.

09:12 Yaşam

Sinop'tan Artvin'e kadar Karadeniz'de yetişen, halk arasında kokulu üzüm olarak da bilinen isabella, üreticilerine ekonomik katkı sağlayan ürün haline geldi.

09:05 Ekonomi

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) başta olmak üzere önemli merkez bankalarının para politikası kararlarının takip edileceği haftaya temkinli başlarken, yurt içinde de gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi.

10 saat önce Tarım

Tarım ve Orman Bakanlığı, son dönemde işlenmeyen tarım arazilerinin kiraya verilmesi dahil üretimi merkeze alan bir dizi düzenlemeyi hayata geçirdi.

11 saat önce Hatayspor

Trendyol Süper Lig 5. hafta maçında Alanyaspor ile karşılaşan Hatayspor karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

11 saat önce Spor

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Beşiktaş, ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı.