AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında önemli ve çarpıcı bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı aynı zamanda AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, adaylara seslendi ve: “Siz adaylar başta olmak üzere Belediye Meclis üyeleri hep birlikte kapı kapı dolaşıp, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacaksınız! Bu şekilde 31 Mart’a kadar devam edeceğiz. Sandıkları Allah’ın izniyle patlatarak sandıklardan çıkacağız. Kimseyi ayırmadan tüm toplumu kucaklayacağız” dedi.

2025’in Kasım Ayında Erken Seçim Mi Olacak? 2025’in Kasım Ayında Erken Seçim Mi Olacak?

CHP’nin Dem Partisi ile olan yerel seçimlerinde ki ittifakı eleştiren Erdoğan; “31 Mart’ta şehirlerimizi gerçek belediyecilik ile buluşturmakla kalmayacağız aynı zamanda Özgür efendiyi de vesayetten özgürleştireceğiz” ifadesinde bulundu.

Erdoğan konuşmasını şöyle tamamladı:

“17 defa sandıkta milletin terazisine çıktık. Yaptıklarımız yapamadıklarımızın hesabını verdik. Biz asla milleti seçimden seçime hatırlayanlarla aynı safta olmadık. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlar iletişim kurduk ve buna böyle devam edeceğiz. Yani belediye başkanları adaylar, belediye meclis üyeleri hep birlikte kapı kapı dolaşıp, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacaksınız! Bu şekilde 31 marta kadar devam edeceğiz. Sandıkları Allah’ın izniyle patlatarak sandıklardan çıkacağız. Kimseyi ayırmadan tüm toplumu kucaklayacağız. 18 kez milletin huzuruna çıkmanın heyecanı ve hazırlığı içindeyiz. Millet neyi uygun gördüyse, beklentisi ne ise onu hayata geçirmenin derdindeyiz. Seçim sandıktan önce sahada kazanılır. Sahada kazanmanın yolu ise seçimi önce gönüllerde kazanmaktır. Geçmiş 17 seçimi böyle kazandık. 18. Seçimdeyiz ve yine böyle kazanacağız. Seçimlere daha 73 gün var durmadan dinlemeden koşturacaksınız. Kimseyi ayırıp, ötekileştirmeyeceksiniz. CHP gibi vatandaşı çantada keklik görmeyeceksiniz. Ayrım yok. Oy ersin veya vermesin her vatandaşa ulaşın. Tek tek ikna oyulun seçin. Esas yük adayın omuzundadır. Daha fazla koşacak, yorulacak ve ter dökecek. Emek verecek. Herkesten fazla. Muhalefetin kale olarak gördüğü yerler dahil zafer bizim olacaktır” ifadesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi