Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Dr. Mustafa Kırmızı, Altınözü’ne gelerek çeşitli mahallelerde yapımı süren çok amaçlı salon inşaatlarında incelemelerde bulundu. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve saha amirlerinin eşlik ettiği inceleme gezisinde ekiplerden çalışmalarda gelinen duruma ilişkin bilgi alındı.

Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz

Hizmet, yatırım, proje ve yeni dönem hedeflerini HBB’nin destekleriyle taçlandıracaklarını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri daire Başkanımız Sayın Dr. Mustafa Kırmızı ve saha amirlerimizle birlikte Sofular, Altınkaya, Büyükburç, Ziyaret, Babatorun, Çetenli, Toprakhisar mahallelerinde yapımı devam eden çok amaçlı salonların inşaat alanlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında ekiplerimizden bilgi aldık.

Hatay Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize kazandıracağımız hizmet ve yatırımlarımızı daire başkanımız ile istişare ettik. Desteklerinden dolayı başta HBB Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi