" Dayanışmayla bölgeyi kurtarmalıyız" " Dayanışmayla bölgeyi kurtarmalıyız"

18 yaşındaki tıp öğrencisi, Rusya’nın en prestijli güzellik yarışmasında en güzel kadın unvanını kazandı ve Meksika'da düzenlenecek olan dünya güzellik yarışmasında Rusya’yı temsil edecek.

Değişim Zamanı: Taç Devrildi

Rusya Nin En Guzel Kadini 2

Alekseeva, geçen yılın Miss Russia birincisi Margarita Golubeva'dan değerli taşlarla süslü tacını devralarak sahneye çıktı. Kazandığı bir milyon ruble (yaklaşık 10 bin dolar) nakit ödül, onun için büyük bir başarıydı.

Rusya Nin En Guzel Kadini 3

Spor ve Sanat Tutkusu

Baleye, spora ve sağlıklı yaşama olan tutkusu ile dikkat çeken genç yarışmacı, ulusal etkinliğe katılmak için bölgesel bir güzellik yarışmasında birinci olmuştu.

Yarışmada Kimler Vardı?

Final, Barvikha Luxury Village konser salonunda gerçekleştirildi. Jüri, Miss Russia 2001 ve Miss Universe 2002 birincisi Oksana Fedorova gibi ünlü isimlerden oluşuyordu. İkinci sırada Tolyatti'den İrina Mironova, üçüncü sırada ise St. Petersburg'dan Ulyana Evdokimova yer aldı.

Katılım Rekoru!

1993 yılından beri düzenlenen Miss Russia yarışmasına bu yılki katılım rekoru, 85 bini aşarak göz doldurdu. Yarışmaya katılmak için belirlenen şartlar arasında 18-23 yaş aralığında olmak, bekar ve çocuksuz olma koşulları bulunuyor.

Editör: Semire Yılmaz