Kalın, Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü Kalın, Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü

Hatay Büyükşehir Belediyesinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan HBB genel sekreter yardımcısı Metin Açık, Defne Belediyesi Başkanlığı için CHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru adaylığını CHP Defne İlçe Başkanlığında gerçekleştiren Açık, burada Defne halkı ile birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirtti.

Elektrik Elektronik mühendisi olarak Türk Telekom’da başlayan mesleki hayatına Hatay Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı olarak devam ettiğini aktaran Açık, uzun yıllardır bu şehre hizmet ettiğini söyleyerek depremin ilk gününden 14 Mayıs seçimlerine kadar her gün Afad’ın toplantısına eksiksiz olarak katıldığını ve bu şehri bir gün bile terk etmediğini ve terk etmeyi düşünmediğini anlattı. Açık, deprem ile ilgili konuşmasına devam ederek; “Yaşadığımız bu felaketin doğurduğu tüm sonuçları gidermek için bütün var gücüyle çalıştım.” dedi.

Defne ilçesini yaşanabilir ve sürdürülebilir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini kamuoyuyla paylaşan Metin Açık, “Defne’yi her tür altyapı anlamında bir model ilçe haline getirmeyi, eğitimden sağlığa, altyapından kültürel yapıya kadar her alanda yenilikçi ve kapsayıcı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyorum” diyerek adaylığının kesinleşmesi halinde “Daha iyi bir Defne’nin sözünü veriyorum” açıklamasında bulundu. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi