MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu

“Hatay İli Afet Konutları Genel Durum Değerlendirme Toplantısı” olarak adlandırılan bu önemli toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, AFAD İl Müdürü, TOKİ yetkilileri, Emlak Konut temsilcileri ve ilgili diğer kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.
Toplantıda, 6 Şubat depremlerinin ardından il genelinde hızla başlatılan afet konutları projelerinin mevcut durumu ve gelişmeleri ele alındı. Vali Masatlı, afet sonrası iyileştirme, inşa ve imar çalışmalarının önemine vurgu yaparak, konut yapım sürecinin hızlandırılmasının ve kalitesinin artırılmasının gerekliliğini belirtti.
Toplantıda, afet konutlarının inşasında gelinen son durum ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi. Yapım aşamasındaki konutların ilerleme durumu gözden geçirilirken, belirlenen takvim doğrultusunda konutların tamamlanma süreçleri hakkında bilgi verildi.
Vali Masatlı, toplantının sonunda, afet konutlarının hızlı ve etkin bir şekilde tamamlanmasının önemini vurgulayarak, ilgili tüm kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: Zeynep Yüksek