Yaklaşan yerel seçim dönemiyle birlikte siyasi partilerde de kimin aday gösterileceği kulislerde konuşulmaya başladı. Halkın tabanında güçlü ve sevilen adayların ön sıralarda konuşulduğu öğrenilirken, siyasi partiler henüz Hatay için net ve kesin bir tavır sergilemedi.

YEŞİLDAL'IN DESTEKLEDİĞİ ATIÇ'IN ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Haber ekibimizin Ak parti kulislerinden elde ettiği bilgilere göre, 2017 Yılında AK Parti Hatay İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Atıç'ın Antakya Belediye Başkanlığı için Aday gösterilebileceği belirtiliyor. Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal tarafından desteklendiği ve aday gösterileceği gibi yorumların yapıldığı Eski Ak Parti İl Başkanı Atıç için Antakya Belediye Başkanlığı düşünülüyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA GÖRÜŞÜLDÜĞÜ İDDASI

Edindiğimiz kulis bilgilerine göre, 15 Temmuz darbe girişimi döneminde Hatay İl Başkanlığı görevinde olan Ahmet Atıç, Milletvekili Yeşildal tarafından Cumhurbaşkanlığı külliyesine çağrıldığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüldüğü, Atıç’ın, Yeşildal tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Antakya Belediyesi Başkan Adayımız” diye tanıttığı da söylenen iddalar arasında yer aldı.

“Muhtarlıkların Giderleri İçişleri Bakanlığınca Karşılanacak” “Muhtarlıkların Giderleri İçişleri Bakanlığınca Karşılanacak”

SİYASİ ARENADA SEÇİM HAZIRLIKLARI BAŞLAYABİLİR

2017 yılında görevinden istifa eden Atıç'ın yeniden siyasete dönerek Antakya Belediye Başkanlığı Adaylığı için konuşulması, yerel seçimler yaklaşırken Hatay'da ciddi hazırlıkların ve seçim çalışmaların yapılacağı yönünde yorumların konuşulmasına neden oldu. İsmet Gültekin

Editör: Haber Merkezi