AKUT Vakfı, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile gerçekleştirdiği görüşmede Hatay’daki çalışmalarını ve gerçekleştirecekleri projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Konteyner Kentlerde Yaşayanlara Öncelik Verilecek Konteyner Kentlerde Yaşayanlara Öncelik Verilecek

Görüşmeye AKUT VAKFI adına Mütevelli Heyeti ve YK Üyesi Pınar Beard, Proje Koordinatörü Ergi İşbilen ve Hatay Saha Koordinatörü Adnan Güzelmansur katıldı.

Görüşme sonrasında AKUT Vakfı tarafından yapılan açıklamada, Sayın Vali Mustafa Masatlı ile gerçekleştirilen görüşmenin tanışma ve bölgedeki projelerin anlatılması amacıyla yapıldığı belirtildi. Açıklamada, 5 Şubat 2024 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Serinyol ve Maşuklu okullarının yapı ve malzeme açısından örnek teşkil ettiği vurgulandı.

AKUT Vakfı tarafından yapılan projelerin detayları ve desteklerinin önemli olduğu ifade edilirken, anlatıldıkça dayanışmanın büyüdüğü ve benzer projelerin çoğaltılması hedeflendiği belirtildi. Ayrıca, okulların devredilmesine rağmen projenin devam ettiği ve okul müdürleri ile iletişim halinde oldukları, okulların ihtiyaçlarına yönelik destekler sağladıkları ve yerel yönetimler ile iletişim halinde oldukları aktarıldı. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi