2023-2024 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) mücadele eden Reyhanlı Spor, Reyhanlı Tayfur Sökmen stadında yapılan karşılaşmada Adıyaman Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.

Güney Güneylioğlu, Murat Çam ile Aydın Kubay hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Reyhanlı Spor'un golünü Yusuf Emir İpek, Adıyaman Belediye Spor'un golünü de Tanju Akpolat attı.

İSKENDERUN SPOR 2 FETHİYE SPOR 2

TFF 2. Lig Kırmızı Grubunda mücadele eden İskenderun Spor, Kırıkhan ilçe stadında yapılan karşılaşmada Fethiye Spor ile 2-2 berabere kaldı. Egemen Artun, Buğra Can Semercioğlu ile Faruk Yağlı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada İskenderun Spor'un gollerini Eren Tokat (Dk.86) ile Mertan Caner Öztürk (Dk.90x1) atarken, Fethiye Spor'un gollerini de Ahmet Dereli (Dk.35) ile Berat Satır (Dk.76) attı.

AZGANLIK SPOR 8 DÖRTYOL SPOR 0

Hatay 2. Amatör Lig (B) grubunda mücadele eden Azganlık Spor, her iki yarıda atılan gollerle Dörtyol Spor'u 8-0 mağlup ederek puanını 12 ye çıkarttı. Azganlık Spor'un gollerini Aziz Kaya (4), Ömer Faruk Kartal (2), Recep Öklü ile Kemal Alnıaçık attı.

İSKENDERUN GENÇLERBİRLİĞİ 1 MESA SPOR 2

Fenerbahçe Liderliği Geri Aldı Fenerbahçe Liderliği Geri Aldı

2023-2024 sezonunu Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden Mesa Spor, İskenderun dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Gençlerbirliği Spor'u 2-1 mağlup ederek puanını12 ye çıkarttı. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi