Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile birlikte ilin yeniden inşası ve kalkınmasına yönelik başkent Ankara’da bakanlık nezdinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret edan Vali Masatlı ile Başkan Öntürk, il genelinde yapımı devam eden kalıcı konutlar, iş yerleri ve imar planları, spor yatırımları ve gençlerin iyi olma halini desteklemeye yönelik yürütülecek çalışmalar ile tarımsal yatırımları ve tarımsal faaliyetleri değerlendirdi.

Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu

Her türlü imkan ve desteği Hatay için seferber eden devletin tüm kademelerine ve bakanlara Medeniyetler Şehrine gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ziyaretlerle ilgili şu açıklamayı yaptı, “Asrın felaketinin ardından hep birlikte, büyük bir kararlılık ve azimle Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldıracağız. 7’den 77’ye her alanda tam donanımlı şehircilik vizyonumuzla Hatay’ımızı geleceğe hazırlıyoruz. Ziyaretlerimizde kalıcı konutlar, Hatay’ımız için planlanan sportif faaliyet alanları ve gençlere yönelik yapılabilecek etkinlikler ile şehrimizde sekteye uğrayan ziraat zincirini yeniden ıslah etmeye yönelik istişarelerde bulunduk.” Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi