Trafikte Çıkan Kavga Araç Kamerasında Trafikte Çıkan Kavga Araç Kamerasında

Ankara Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (ANSEDER), Hatay Samandağ’da yaptırılan okula destek amacıyla düzenlediği “Yaza Merhaba” etkinliği ile büyük beğeni topladı. 2022 yılında sağlık ve eğitim alanlarında topluma hizmet etmek üzere kurulan ANSEDER, bu anlamlı etkinlik ile dikkatleri üzerine çekti.

ANSEDER Yönetim Kurulu üyelerinden Dr. Aydın Mısıroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen yardım gecesine, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Ayça Türkar, Gülşah Saatçi, Ercan Saatçi, Aslı Gürgen, Seval Kürüm ve Mehmet Sağlam gibi birçok önemli isim katıldı. Etkinlik, hem eğitime destek sağladı hem de misafirlerin keyifli vakit geçirmesine olanak tanıdı.

Bursa, İstanbul ve Ankara’da aynı hedef ve amaçlarla kurulan derneklerle federasyon yapısına geçen ANSEDER, bugüne kadar binlerce öğrenciye burs verdi, birçok hastaneye tıbbi cihaz bağışında bulundu ve toplumsal faydaya yönelik pek çok projeye imza attı. ANSEDER ve bağlı bulunduğu Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri Federasyonu (BUSADER), 2022’den bu yana 5 milyon TL’yi aşkın maddi yardımda bulundu.

ANSEDER’in bu etkinlikle hem Hatay Samandağ’da yaptırılan okula destek sağladığı hem de toplumun farklı kesimlerini bir araya getirdiği vurgulandı. Dernek yetkilileri, benzer etkinliklerin devam edeceğini ve topluma fayda sağlamaya yönelik projelerinin artarak süreceğini belirtti. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi