Antakya Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İbadethane Temizliği ekipleri, şehirdeki hasarsız camilerde periyodik olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan açıklamada, son teknoloji ile donatılmış özel araçlar kullanılarak gerçekleştirilen temizlik hizmetinin, ibadetlere devam edilen camilerin hijyen standartlarını en üst seviyede tutmayı amaçladığı belirtildi.

Medeniyetler Korosu Almanya'yı Fethetti Medeniyetler Korosu Almanya'yı Fethetti

Antakya Belediyesi’nin temizlik ekipleri, ıslak zemin temizliklerinin yanı sıra camilerin halılarını özel donanımlı araçlarla aynı anda yıkayıp kurutarak hizmeti hızlandırıyor. Bu sayede, temizlik hizmeti sonrasında camilerin anında ibadete hazır hale getirildiği vurgulanmıştır.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Antakya’mızda yıkım olmayan, ibadete devam eden tüm ibadethanelerimizin temizlik çalışmaları periyodik program çerçevesinde devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

Bu uygulama ile şehirdeki tüm camilerin düzenli bir şekilde temizlenerek vatandaşların sağlıklı bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmelerine destek olunmaktadır. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi