Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, inşaatı devam eden TOKİ evlerinde incelemelerde bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belediye meclis üyeleri ile birlikte Gülderen Mahallesinde inşası devam eden TOKİ evleri şantiyesinde ve örnek evde incelemelerde bulundu.

Antakya’nın en kısa sürede kalıcı konutlarına kavuşacağını belirten Başkan İzzettin Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Maalesef 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde Hatay başta olmak üzere çok büyük yıkım yaşadık. Rabbim bir daha böyle bir deprem yaşatmasın gerçekten zor bir süreçten geçtik. Şu anda ilimizde Gülderen Mahallesinde bulunan TOKİ evlerinin inşasında bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız deprem sonrası hemen afet konutlarını başlattı. Geceli gündüzlü çalışılıyor. En kısa sürede konutları bitirip, depremzede vatandaşlarımıza teslim etmek istiyoruz. Depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor. Vatandaşlarımızı en kısa sürede kalıcı konutlara kavuşturmak için yoğun gayret gösteriyoruz.”

İNŞA SÜRECİ BİLİMSEL, HIZLI VE GÜÇLÜ ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR

Başkan Yapar’dan Spora Destek Başkan Yapar’dan Spora Destek

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde asrın felaketinden etkilenen bölgelerin yeniden ihya ve inşa sürecinin bilimsel, hızlı ve güçlü şekilde yürütüldüğü aktarılarak, yeni yerleşim yerlerinin tespit aşamasında fay hattına uzaklığı ve zeminin sıvılaşma durumu üzerinde çalışıldığını sözlerine ekledi. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi