Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Öldü Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Öldü

Antakya Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Arsuz Korosu Cumhuriyetimizin 101. Yılını muhteşem bir konserle kutlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antakya Musiki Derneği Başkanı Orhan Günal, yaptığı açıklamada, Türk müziğinin nadide eserlerinden oluşan repertuarı ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacaklarını söyledi.
Cumhuriyetin 100. yılını deprem felaketi nedeniyle konserle kutlayamadıklarını ifade eden Koro Başkanı Orhan Günal, şöyle devam etti:
“101. yılında Cumhuriyetimizin nasıl kurulduğunu, kazanımlarını ve değerlerinin ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü ve değerli silah arkadaşlarını rahmet ve minnet ile yad edeceğiz.. İşte bu nedenlerle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Konserimize TRT’nin çok değerli ses Sanatçısı Sayın Mine Geçili ile değerli bestekâr ve ud sanatçısı Sayın Hüseyin Bitmez konuk olacaklardır. Bu gecede Cumhuriyetimizin 101. Yılını Türk müziğinin eşsiz eserleriyle kutlayacağız.
26 Ekim 2024 Cumartesi günü Arsuz Nazım Hikmet Kültür merkezinde gerçekleştireceğimiz konserde Cumhuriyet coşkusunu ve Türk müziğinin değerli eserlerini koromuzdan ve Sayın Mine Geçili’nin muhteşem yorumlarından izlemek isteyenler koro üyelerimizden davetiye temin edebilirler.”
 

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu