Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, "Çocuklarımızın temel bilgi ve becerilerini geliştirebilmek, okul öncesi eğitimlerini en iyi şekilde almalarını sağlamak amacıyla 'Kreş ve Gündüz Bakım Evi' yapım çalışmalarımızı yerinde inceledik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz," dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, ilçede yapımı devam eden Kreş ve Gündüz Bakım Evi inşaatını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında, inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı ve projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İçme Suyu Kuyusu Çöktü, Vatandaş Susuz Kaldı İçme Suyu Kuyusu Çöktü, Vatandaş Susuz Kaldı

Başkan Üstün, bu projenin Arsuz'daki çocuklar ve aileleri için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, okul öncesi eğitimin çocukların geleceği için kritik olduğunu vurguladı. Başkan Sami Üstün, "Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmeleri, temel bilgi ve becerileri kazanmaları için okul öncesi eğitim çok önemli. Bu nedenle, belediye olarak Kreş ve Gündüz Bakım Evi projemizi hayata geçiriyoruz. Burada çocuklarımızın güvenli ve kaliteli bir eğitim alması için gerekli tüm koşulları sağlıyoruz. Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz ve kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi