Asi-Der Hatay Şubesi’nin olağan Genel Kurulu, 8 Haziran 2024 tarihinde düzenlendi. Kokteyl ile başlayan etkinlik, değerli misafirler ve Asi-Der üyelerine sunulan ikramlarla sohbet eşliğinde devam etti. Kokteylin ardından genel kurul salonunda seçime geçildi. Deprem şehitleri anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Genel Kurulda Av. İbrahim Göçmen, 26 yıl Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan Nazmi Altınöz ve Hatay Mali Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu divan üyeliğini üstlendi ve sonrasında Divan Başkanı Av. İbrahim Göçmen gündemi okudu.

5 sahipsiz köpek işe alındı 5 sahipsiz köpek işe alındı

Asi-Der Başkanı Tevfik Usluoğlu açılış konuşmasını yaptı. Asi-Der kurucu Başkanı Metin Atlan, Asi-Der üyesi Nuri Günay, Mehmet Genç, Kamil Gürkan, Dr. Deniz Devrim Dede, Dr. Ali Çerkezoğlu ve Av. İbrahim Göçmen de söz alarak Asi-Der’in çalışmaları, hedefleri, dayanışmanın önemi ve kalıcı çalışmalar için neler yapılması gerektiği konularında fikir ve önerilerini sundular.

Yapılan seçimde Asi-Der Hatay Şube Yönetim Kuruluna seçilen asil üyeler Sevim Çiçek, Mehmet Cemil Yatkın, Yusuf Bolat, Nuri Günay, Semra Kaya, Samet Uslu ve Mahir Altınöz oldu. Yedek Yönetim Kurulu üyeleri ise Bekir Kimyon, Kamil Gürkan, Hasan Tür, Özgür Sağlam, Muhammet Ali Çetin, Aylin Galioğlu ve Aysel Atlan olarak belirlendi. Denetim Kurulu asil üyeleri Recai Galioğlu, Güldeniz Tağ Nur ve Mehmet Esat Öztürk; yedek üyeler ise Zeynep Bab, Mustafa Soner ve Alican Uysal oldu.

İstek ve temennilerin dile getirildiği bölümde, Grup Denge ve üyeleri Bülent Çerkezoğlu, Süleyman Eraslan ve Zekeriya Haddur’un Arapça ve Türkçe şarkı ve türkülerden oluşan müzik dinletisi, genel kurula renk kattı.

Antakya Mali Müşavirler Oda binasını tahsis eden Antakya Mali Müşavirler Oda Başkanı Jale Marufoğlu’na ve program sonunda Antakya usulü süvari bardakta kahve ikramıyla katkıda bulunanlara teşekkür edildi.

Asi-Der Hatay Şube Başkanı Sevim Çiçek, depremden bu yana emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ederek, Asi-Der’in faaliyetlerinin kentin yeniden inşası için bir tuğla misali olduğunu vurguladı ve “Bir tuğla bir tuğladır, bir tuğla da sen koy!” diyerek çağrıda bulundu. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi