Hatay'da çocuklar için yüzme kursu açıldı Hatay'da çocuklar için yüzme kursu açıldı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi (Turizm) Üyeleri, Hatay Havaalanının sorunlarına çözüm bulmak için devreye girdi.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in bilgisi dahilinde harekete geçen komite üyeleri Hatay Havaalanı Müdürü Caner Gazi Göncü ile görüşme gerçekleştirdi.

SORUNLARA UYGUN ÇÖZÜMLER İSTİŞARE EDİLDİ

ATSO 8. Meslek Komitesi üyeleri, Göncü’ye havaalanının tespit edilen sorunlarını aktararak çözüm için de önerilerini sıraladı. Heyet ATSO’nun kamuoyu gündemine getirdiği; "İç Hatlar Terminali"nin kapasite bakımından yetersiz olduğu ve kapasitesinin artırılması talebi bir kez daha yetkililere iletildi. Havaalanı Müdürü Göncü, İç hatlar terminalinin büyütülmesi ile ilgili çalışmaların hali hazırda başlatıldığını ve kısa bir süre zarfında faaliyete geçeceğini Komiteye iletti.

Komite ayrıca; Turizm Acentelerinin grup karşılamaları sırasında yaşadıkları park yeri sorununu, Havaalanı terminal binasının içine Coğrafi işaretler ile ilgili dijital billboard konulması, Hatay’a özgü el sanatları (Mobilya-Mozaik) vs. eserlerinin Havaalanı içinde tanıtılması için taleplerini de iletti. ATSO komitesi Göncü’ye, Turizm Sektörünü temsilen ziyarette bulunan heyete ve Sektörün sorunlarına göstermiş olduğu yakın ilgi sebebiyle şükranlarını sundular.

Kenan CENGİZ

Editör: Haber Merkezi