İnşaat İşçileri Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü İnşaat İşçileri Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü

Ziyarette, Hatay Barosu'nun yeni dönemiyle ilgili iyi dilekler sunulurken, iki kurum arasındaki iş birliği fırsatları da değerlendirildi.
ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay Barosu'nun kent hukuk camiası ve iş dünyası için büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, "Hatay'ın kalkınması ve gelişmeleri adına baromuz ile iş birliğimizi her zaman sürdüreceğiz. Hukukun üstünlüğünü esas alan bir yaklaşımla, iş hayatında karşılaştığımız hukuki süreçte çözümünde baronun tercihlerini çok önemsiyoruz" dedi.
Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak da baronun yeni yönetime başarısında bulunarak, "Sizlerin hukuk alanındaki bilgi ve birikimleriniz, Antakya'nın iş dünyasıyla buluştuğunda daha güçlü bir sinerji yaratacağız. ATSO olarak her türlü desteğe hazırız dedi.
Hatay Barosu Başkanı Av. Hatay Tut, ATSO'nun bu anlamlı ziyaretinden memnun olduğunu dile getirerek, "Bizler, hukuk camiası olarak iş dünyamızla daha yakın dağılımları ve Hatay'ın paylarını sunmayı hedefliyoruz. Bu ziyaret, bu anlamda önemli bir adımdır.” Dedi

Muhabir: Hatice Katırcıoğlu