Antakya Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın yeni binası açıldı.

Açılış törenine AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, oda başkanları ile davetli konuklar ve Ayakkabıcı esnafı katıldı.

Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı

Açılışta konuşan Antakya Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Doğan Aydın, Oda binasının açılışına katılan davetlilere ve protokol üyelerine teşekkür etti.

ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise yaptığı “Her zaman esnafımızın 24 saat emrindeyiz. Antakya Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy çelikte ise “Hatay’ın kalbi olan ayakkabı sektörünün ayağa kalması ve daha yükselebilmesi için elimizden geleni ortaya koyma adına ilk adımı atmış oluyoruz. Yakın zamanda Ayakkabı Sanayi Sitesinin açılışı yapmayı temenni ediyoruz” dedi.

Açılışta ayrıca ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen de birer konuşma yaparak duygularını ifade ettiler.

Konuşmalar ardından Antakya Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın yeni hizmet binasını kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi