Hatay genelinde yaşanan aşırı yağışlardan sonra birçok ilçe ve mahallede su baskınları yaşandı.

Konteynerleri su bastı, yollar ise göle döndü.

Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz

Bazı konteyner kentlerde yaşanan sel nedeniyle su altında kalan vatandaşlar mağdur olurken, bazı konteyner kentler ise ufak tefek arızalar ve yollarda meydana gelen su birikintisi gibi sorunlarla durumu ufak hasarla atlattı.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Bunlardan biri ise Defne ilçesine balı Özeğin ve Şükrü Kanatlı Konteyner kentleri oldu. Yapımında yoğun çaba sarf edilen ve gerek koordinatör kaymakamlar gerekse de TYP personelinin gece gündüz emek verdiği konteyner kentte çalışanlar vatandaşlardan tam puan aldı.

GÜÇLÜ EKİP

Su geçiren konteynerlerin olmadığını bunun için zamanında ağır bakım çalışmalarından gider tadilatına kadar, elektrik sorunundan çatı yapımına kadar birçok çalışmaların yapıldığını ifade eden Konteyner kentlerden ve TYP Personelinden sorumlu Muhammet Yıldız ile Halkla İlişkiler Danışmanı ve Saha Çalışanı Nilüfer Ateş gece gündüz vatandaşların huzuru için çalıştıklarını belirtti. Konteyner kentlerin yapımında ve eksiklerin giderilmesinde emeği geçen koordinatör kaymakamlar ile çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ettiler. Vatandaşlar ise su baskınlarının yaşanmadığı ve her türlü arızada müdahalede bulunan yönetim çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler. Birçok yerde yaşanan su baskınlarının yaşanmadığını bunun için personellerin çok çaba gösterdiğini bildiklerini belirttiler. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi